Orientation Specs – Double-sided flat product

Als u één dubbelzijdige kaart ontwerpt, met name één verticaal opgemaakt visitekaartje, laat deze gids u zien hoe u de zijkanten op de juiste manier uitlijnt voor één goede oriëntatie van voren naar achteren.


Typische Horizontale Dubbelzijdige Visitekaartjes

Dit is de richting voor één dubbelzijdig horizontaal visitekaartjeontwerp dat van links naar rechts draait. Als u wilt dat uw horizontale kaart eruitziet als wat u hieronder ziet, moet u de afbeeldingen oriënteren (zoals in het voorbeeld wordt getoond) voordat u uploadt.

Kantel van links naar rechts

Bestandslay-outs


Aangepaste Horizontale Dubbelzijdige Visitekaartjes

Dit is de richting voor één dubbelzijdig horizontaal visitekaartjeontwerp dat van boven naar beneden kantelt. Als u wilt dat uw horizontale kaart eruitziet als wat u hieronder ziet, moet u de afbeeldingen oriënteren (zoals in het voorbeeld wordt getoond) voordat u uploadt.

Draai van boven naar beneden

Bestandslay-outs


Typische Verticale Dubbelzijdige Visitekaartjes

Dit is de richting voor één dubbelzijdig verticaal visitekaartjeontwerp dat van links naar rechts draait. Als u wilt dat uw verticale kaart eruitziet als wat u hieronder ziet, moet u één van de afbeeldingen omkeren (zoals in het voorbeeld wordt getoond) voordat u uploadt.

Kantel van links naar rechts

Bestandslay-outs


Aangepaste Verticale Dubbelzijdige Visitekaartjes

Dit is de richting voor één dubbelzijdig verticaal visitekaartjeontwerp dat van boven naar beneden kantelt. Als u wilt dat uw verticale kaart eruitziet als wat u hieronder ziet, moet u de afbeeldingen oriënteren (zoals in het voorbeeld wordt getoond) voordat u uploadt.

Draai van boven naar beneden

Bestandslay-outs