Als u het morgen nodig hebt, zullen wij het u morgen brengen

Laat u niet misleiden door bedrijven die zeggen: "Snelste order-to-door levering" en hun "spoedlevering" -claims. Dit is belangrijk om te overwegen, omdat veel online drukkerijen dat zullen aangeven            ze zullen dezelfde dag beginnen met het afdrukken van uw bestelling als de bestelling binnen één bepaalde tijd is ingediend (meestal            rond 12:00 Pacific tijd). Bijvoorbeeld als één bedrijf aangeeft dat u uw product vandaag nog kunt afdrukken            en verzend het de volgende dag morgen, de doorlooptijd zou drie dagen zijn! Dit kan misleidend zijn,            zoveel klanten - begrijpelijk - verwachten de volgende dag hun bestelling te ontvangen. In feite slechts één            bedrijf kan dit doen Overnight Prints.

Overnight Prints staat alleen in de industrie als het gaat om levering. Leveringstermijnen worden aangeboden op basis van onze interventietermijn van 17:00 uur PST. Selecteer eenvoudig de beschikbare leveringsdatum en wij zullen u deze bestelling op die datum bezorgen. Dus, als u het morgen nodig heeft, selecteert u de datum van morgen om uw bestelling te ontvangen.

"Overnight" staat immers op onze naam, dus het zou waarschijnlijk in ons businessplan moeten zitten! Met onze BITGIT™. (Buy It Today, Get It Tomorrow) systeem, plaats uw bestelling voor 20:00 uur EST en uw bestelling is morgen in handen - geen ander online drukkerijbedrijf kan hetzelfde zeggen.

Natuurlijk heeft niet iedereen zijn bestelling morgen nodig, dus andere aankomstdatums voor de aankoop zijn ook beschikbaar. Combineer onze lage prijzen met één voordelige verzendoptie om geld te besparen en toch uw bestelling te ontvangen op de datum dat u het nodig hebt.

Begin

Shop Nu